5 zekerheden als wij uw viswinkel of slagerij inrichten

5 zekerheden als wij de viswinkel of slagerij inrichten

Op deze website kunt u online uw eigen viswinkel of slagerij inrichten. Vul eenvoudig en snel de maten van de winkel in en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Van koeltoonbank  en dry aged kast tot een draaicarrousel voor verse en kant-en-klaar maaltijden en andere trends in winkelinrichting. Maar hoe zorgt u ervoor dat het niet alleen bij plannen en dromen blijft? Kies voor een betrouwbare partner die u helpt om uw viswinkel of slagerij in te richten. Renselaar staat graag voor u klaar.


Meer dan 25 jaar ervaring en vakkennis

Doordat eigenaar Bert van Renselaar zelf slager is geweest, weet hij precies tegen welke problemen de versspecialist aanloopt. Die kennis combineert hij met verstand van techniek voor de beste oplossingen. Zo hebben we een unieke koeltoonbank die overal dezelfde temperatuur garandeert. Ook zijn we op de hoogte van trends als het gaat om de winkelinrichting van uw slagerij of viswinkel.

Wij bieden het totaalpakket.

Wij leveren enkel maatwerk van de hoogste kwaliteit. Als wij een viswinkel of slagerij inrichten, kunnen we alle werkzaamheden voor onze rekening nemen. U hoeft geen andere partij meer in te schakelen. Bovendien doen we alles zelf: van de houtbewerking tot het frezen en het rvs bewerken. Hierdoor zijn we in staat snel te leveren: soms kunnen we binnen twee maanden na akkoord de viswinkel of slagerij al inrichten.

Alles voldoet aan wet- en regelgeving (arbo en HACCP)

U hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste regels als het gaat om veilig en hygiënisch werken. Dat doen wij voor u. Iedere viswinkel of slagerij die wij inrichten heeft zo min mogelijk kitranden en drempels. Vloeren houden we zoveel mogelijk vrij, wat gemakkelijk schoonmaken is. Ook letten we op de juiste lichtinval en geluidsdemping, zodat uw medewerkers prettig kunnen werken.

Wij zijn flexibel, ook na de oplevering

Voor ons is het belangrijk dat u straks tevreden bent met uw viswinkel of slagerij. Daarom zijn we flexibel. U kunt al uw wensen met ons bespreken. En heeft u tijdens het inrichten nog aanvullende wensen? Dan doen we ons uiterste best om dit (binnen het budget) mogelijk te maken. Na oplevering zorgen we ervoor dat eventuele opleverpunten netjes afgerond worden.

Ook voor het onderhoud achteraf

Onze service stopt niet bij een viswinkel of slagerij enkel inrichten. Ook daarna kunt u bij ons terecht voor het onderhoud. U bent wettelijk verplicht om regelmatig machines en bekabeling te laten controleren en vervangen. Het periodiek laten onderhouden van de koelinstallatie verlengt de levensduur en voorkomt onnodige storingen en reparaties.

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact