Dé innovatieve koeltoonbank voor slagerij of viswinkel op maat

Innovatieve koeltoonbank voor uw slagerij of viswinkel

De koeltoonbank in uw slagerij of viswinkel is het visitekaartje van uw zaak. Bovendien liggen hierin uw producten. Vlees en vis moeten goed gekoeld bewaard worden. U moet dus op de juiste temperatuur kunnen vertrouwen. Daarmee is de koeltoonbank misschien wel het belangrijkste onderdeel van de winkelinrichting. Wilt u dan ook een expert inschakelen? Dan bent u hiervoor bij Renselaar aan het juiste adres.


Voor ieder budget

Tegenwoordig is veel vraag naar een klassieke koeltoonbank met strakke belijning. Naast glas wordt veel roestvrij staal gebruikt. Fronten kunnen van diverse soorten hout gemaakt worden. En waar de één liever rechte wanden heeft, wil een ander lieve schuine. Ook kunnen we een ronde koeltoonbank maken. Wilt u een toonbank met of zonder betaalplaat? De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Heeft u een kleiner budget, dan kunnen we bijvoorbeeld een instapmodel koeltoonbank leveren.

Volledig op maat

Voor een slagerij of viswinkel zijn geen standaardmaten. Dat betekent dat een koeltoonbank vaak op maat gemaakt worden. Renselaar heeft hiervoor alle benodigde materialen en vakmensen in huis. Een groot voordeel is dat hierdoor alle ruimte benut kan worden. Met ieder hoekje in uw zaak kan rekening gehouden worden. Ook uw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld voor een kleur hout, kunnen meegenomen worden bij het ontwerp van de koeltoonbank voor uw slagerij of viswinkel.

Unieke koeltechniek zonder geforceerde koeling

Heeft u nu een koeltoonbank in uw slagerij of viswinkel? Dan is de kans groot dat geforceerde koeling wordt gebruikt om de kou goed te verspreiden. Het nadeel hiervan is dat de temperatuur niet overal constant is en dat producten kunnen uitdrogen. Dit gaat ten koste van de smaak en het gewicht. Uw omzet waait letterlijk weg. Wij hebben een unieke statische koeling zonder geforceerde luchtstroming ontwikkeld, die ervoor zorgt dat iedere cm2 in de koeltoonbank in uw slagerij of viswinkel dezelfde temperatuur heeft.

Meer informatie over onze koeltoonbank

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden, de kosten of onze unieke koeltechniek? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze ervaren en deskundige medewerkers geven u graag antwoord op uw vragen. Ook bent u van harte welkom bij ons in Nunspeet, waar u de koeltoonbanken kunt bekijken.

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact