Onderscheid uzelf met een eigen dry aged kast

Onderscheid uzelf met een eigen dry aged kast

Steeds meer slagerijen beschikken over een eigen dry aged kast of rijpingskast. Hierin wordt vlees, vaak in het been, gerijpt. Dit duurt vaak enkele weken en het resultaat is dat het vlees veel meer smaak krijgt. Een dry aged kast is een echte blikvanger in uw slagerij. Hiermee kunt u zich onderscheiden van de supermarkt en andere concurrenten. Renselaar bouwt graag een rijpingskast op maat voor u, die past bij de afmetingen en uitstraling van uw winkel.


Verstand van techniek achter de rijpingskast

Er komt meer kijken bij het maken van een dry aged kast dan u wellicht denkt. Zo moeten de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur streng kunnen worden gecontroleerd. Daarnaast wilt u de grote stukken vlees natuurlijk mooi kunnen presenteren. Daarom werken we veel met glas. Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillend materialen. Op dit moment zien we de trend dat veel slagers voor fronten van hout kiezen, massief hout bijvoorbeeld of HPL (een kunststof).

Voldoet aan strenge arbo- en HACCP-eisen

Onze vakmensen bouwen de rijpingskast volledig op maat voor u op en doen alles zelf: van hout en rvs bewerken tot de complete koeltechniek, en service voor storingen en onderhoud. Daardoor kunnen we snel schakelen en heeft u de dry aged kast snel in uw slagerij staan. Een ander voordeel is dat we de afmetingen kunnen aanpassen op uw winkel. Heeft u een hoek waar u weinig mee doet? Dan zorgen wij ervoor dat de kast hier perfect past. Ook zorgen we voor de juiste ventilatie en afzuiging, zodat u veilig kunt blijven werken in de slagerij.

Ontdek hoe de dry aged kast in uw winkel past

Heeft u een plek in gedachten voor de rijpingskast? Wilt u een kast die past bij uw koeltoonbank? Of wilt u meteen de gehele slagerij inrichting aanpakken? Alles kan! Op deze website kunt u online uw eigen verswinkel bouwen en meteen zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vul snel de maten van uw slagerij in en ontdek de perfecte plek voor uw dry aged kast. Onze vakmensen zijn u graag van dienst als u vragen heeft of meer informatie wilt. Neem gerust telefonisch of per mail contact op.

 

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact