Onze vakmensen, uw slagerij of viswinkel

Onze vakmensen, uw slagerij of viswinkel

Denkt u erover na om uw slagerij of viswinkel opnieuw in te richten? Of wilt u enkel een nieuwe koeltoonbank of een dry aged kast? Wat uw wensen als slager of visspecialist ook zijn, Renselaar kan u van dienst zijn. Wij zijn al ruim 25 jaar hét adres voor winkelinrichting voor slagerij of viswinkel. Doordat we alles zelf maken, kunnen we u met het complete pakket helpen. U hoeft geen andere partij in te schakelen en wij leveren alles direct gebruiksklaar op.

Onze vakmensen maken alles zelf

Wij hebben een eigen productiehal in Nunspeet, waar we hout en rvs kunnen bewerken. Hiervoor hebben we een team van enthousiaste vakmensen in huis. Zij kunnen al uw ideeën omzetten naar dé winkelinrichting voor uw slagerij of viswinkel. Doordat we alles zelf doen, profiteert u van korte lijnen, snelle levertijden en flexibiliteit. Daarnaast zijn we ook innovatief en ontwikkelden we bijvoorbeeld een unieke koeltoonbank die uitdroging van vlees voorkomt.

Ook voor onderhoud en 24-uursservice

Als we de winkelinrichting voor uw slagerij of viswinkel zelf hebben opgeleverd, voeren we ook graag het onderhoud zelf uit. Zo houdt u uw apparatuur in optimale conditie en gaan machines langer mee. Ook heeft u daardoor in de praktijk minder storingen. Heeft u toch te maken met een probleem? Dan hebben we een 24-uursservice. Onze gekwalificeerde technici zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en repareren uw apparatuur. Dankzij de nieuwste technieken is het mogelijk om via een internetverbinding op afstand de status van alle koelmeubels af te lezen en waar nodig aan te passen. Ook is de complete historie uit te lezen en kunt u bij een storing een melding krijgen op uw mobiele telefoon.

5 voordelen van ons vakmanschap:

We kennen de dagelijkse praktijk van uw viswinkel of slagerij.

Uw wensen zetten wij om in winkelinrichting die we zelf ontwerpen en bouwen.

We kunnen snel schakelen en zijn heel flexibel.

We kunnen onderhoud zelf uitvoeren.

We hebben oog voor marktontwikkelingen,  zoals de draaicarrousel voor verse maaltijden.

Bouw online uw eigen slagerij of viswinkel

Onze vakmensen helpen u graag met de winkelrichting van uw slagerij of viswinkel. Maar op onze website kunt u ook zelf aan de slag gaan! U kunt online de maten van uw winkel invullen. Daarna kunt u uw slagerij of viswinkel zelf inrichten met bijvoorbeeld een koeltoonbank en wandmeubel. Speel met de verschillende opties en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact