Ruim 25 jaar ervaring met winkelinrichting van viswinkel en slagerij

Ruim 25 jaar ervaring met winkelinrichting van viswinkel en slagerij

Verswinkelbouwen.nl is een initiatief van Renselaar Horeca Apparatuur B.V. Wij zijn gevestigd in Nunspeet en al meer dan 25 jaar een betrouwbaar adres voor de complete inrichting van een viswinkel of slagerij. Maar we hebben ook al honderden horecagelegenheden en grootkeukens van de juiste inrichting en apparatuur voorzien. Dankzij deze kennis kunnen we u deskundig advies geven en u volledig ontzorgen door de complete winkelinrichting te verzorgen. 


Zelf ervaring in het slagersvak

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. is in 1990 opgericht door Bert van Renselaar. Als slagerszoon was het een logische keuze om zelf ook een slagersopleiding te gaan doen en in de zaak te gaan werken. Maar de techniek trok hem meer en dus ging hij aan de slag met de winkelinrichting van slagerij, horeca en grootkeuken. Nu kunt u bij Renselaar terecht voor de unieke combinatie van techniek en verstand van zaken. Wij kunnen ons inleven in de dagelijkse praktijk van een slager of visspecialist en weten daardoor precies waar u behoefte aan heeft als het gaat om de winkelinrichting.

Alles voor winkelinrichting zelf in huis hebben

In de afgelopen jaren is het personeelsbestand gegroeid tot zo’n 25 vakmensen. Alles wordt zelf gedaan: van de houtbewerking en koeltechniek tot het rvs bewerken en het repareren van apparatuur.  Zo zijn wij leverancier van diverse gerenommeerde merken. Hiermee onderscheiden we ons van anderen. Of het nu gaat om een slagerij, viswinkel of horecagelegenheid, wij kunnen het complete pakket leveren. Daardoor weet u zeker dat de winkelinrichting volledig voldoet aan uw wensen én belangrijke wet- en regelgeving (arbo en HACCP).

Online mogelijkheden ontdekken

Wij zijn altijd bezig met de toekomst en het optimaliseren van de winkelinrichting voor een viswinkel of slagerij bijvoorbeeld. Zo weten we precies welke trends er op dit vlak zijn. Maar we ontdekken ook online mogelijkheden. Op deze website kunt u eenvoudig en snel de maten van uw eigen slagerij of viswinkel invullen. Daarna kunt u ontdekken welke winkelinrichting allemaal mogelijk is. En heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan staan onze vakmensen u graag te woord!

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact