Trends in winkelinrichting slagerij en viswinkel

Trends in winkelinrichting slagerij en viswinkel

Wanneer u op zoek bent naar winkelinrichting voor uw slagerij of viswinkel, wilt u hier wel de juiste keuze in maken. Want de winkelinrichting die u nu kiest, gaat waarschijnlijk vijftien tot twintig jaar mee. Het is daarom belangrijk om voor duurzaamheid te gaan. Maar ook is het goed om te kijken naar de huidige trends: wat werkt wel en wat werkt niet? Speelt u hier slim op, dan is uw slagerij of viswinkel klaar voor de toekomst!

Trend 1: pure en ambachtelijke beleving

Voor ondernemers die een slagerij of viswinkel laten bouwen, werken we veel met roestvrijstaal, wat een robuuste uitstraling heeft. Daarnaast is het ook goed schoon te houden. Verder valt het gebruik van hout op in de winkelinrichting. Fronten van kasten en koeltoonbank zij gemaakt van massief hout of beplakt met HPL, een kunststof. Waar u ook voor kiest, wij kunnen het voor u op maat  maken in onze eigen productiehal.

Trend 2: werkplek mag zichtbaar zijn

Een tweede trend in de winkelinrichting van slagerij en viswinkel is het tonen van het ambacht. Er is veel vraag naar het zichtbaar maken van de werkplek. Zo kan de klant zien hoe vlees wordt bewerkt tot eindproduct of een vis wordt schoongemaakt. Ook mag de klant zien hoe de salades en maaltijden vers worden bereid.  De achterruimtes van de slagerij of viswinkel zijn steeds belangrijker voor de winkelinrichting, wat de versbeleving vergroot. U kunt hierbij denken aan lagere tussenmuurtjes en rvs werkbanken. Wij laten u graag zien wat mogelijk is.

Trend 3: iedereen wil graag iets bijzonders

Iedere slagerij of viswinkel heeft een koeltoonbank en werkruimte. Tegenwoordig krijgen we vaak vragen over unieke presentatiemogelijkheden binnen de winkelinrichting , zoals de dry aged kast of de draaicarrousel. Hiermee kan de versspecialist zich onderscheiden. Een draaicarrousel biedt de mogelijkheid om vlees of vis op een unieke manier te presenteren. Dankzij het draaisysteem kunnen medewerkers altijd goed bij de producten. Wij zijn de enige die zo’n draaicarrousel in de winkelinrichting kan verzorgen.

Met ons de trends in winkelinrichting bespreken?

Wilt u meer weten over de laatste trends in de winkelinrichting van slagerij of viswinkel? Dan vertellen onze vakkundige medewerkers u hier graag meer over. U kunt contact met ons opnemen of u kunt online alvast uw eigen verswinkel bouwen. Zo krijgt u een indruk van wat er allemaal mogelijk is.

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact