Unieke slagerij toonbank die producten niet uitdroogt

Unieke slagerij toonbank die producten niet uitdroogt

Bent u op zoek naar een nieuwe slagerij toonbank? Dan let u ongetwijfeld op het uiterlijk van de koeltoonbank. Maar het is ook goed om te kijken naar de koeltechniek in de toonbank. Als slager of visspecialist is het voor u belangrijk dat producten goed gekoeld blijven. U moet op de juiste temperaturen kunnen vertrouwen. Renselaar heeft een unieke slagerij toonbank ontwikkeld, waarmee producten niet uitdrogen en goed gekoeld blijven.


Onze toonbank: overal dezelfde temperatuur

Of het nu de toonbank van een slager of van een visspecialist betreft, vaak wordt gebruik gemaakt van geforceerde koeling om de kou goed te verspreiden. Daardoor is de temperatuur niet overal hetzelfde. Ook droogt de geforceerde koeling producten uit. Onze unieke koelplaat voor de slagerij toonbank zorgt ervoor dat de temperatuur op iedere cm 2 exact hetzelfde is. Doordat we niet met geforceerde koeling werken (met uitzondering van gedeeltes voor maaltijden), drogen producten niet uit. Daardoor is er sprake van minder gewichtsverlies. Ook komt het de smaak ten goede.

Opties voor uw slagerij toonbank

Omdat we alles op maat maken, kunt u zelf uw wensen voor de koeltoonbank aangeven. Wij denken graag met u mee zodat de toonbank voldoet aan arbo- en HACCP-eisen. U kunt onder meer uit de volgende opties kiezen:

  • Strakke rechte toonbank of juist vloeiend rond
  • Uitvoering met of zonder betaalplaat
  • Met fronten van massief hout of beplakt met HPL (kunststof)
  • Voorzien van onderbouwkoelingen en/of opbergruimte
  • Gedeeltelijk uitvoerbaar met extra geforceerde koeling en/of een draaicarrousel voor verse maaltijden

Online uw eigen verswinkel bouwen

Wilt u kijken hoe uw nieuwe slagerij toonbank in de winkel past? Of wilt u een compleet nieuwe inrichting voor uw  viswinkel of slagerij? Dan kunt op deze website online uw eigen verswinkel bouwen. Vul uw maten in en bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn. U kunt zelf een toonbank, dry aged kast of vleeswarenmeubel in de winkel plaatsen. Zo krijgt u meteen een indruk van de mogelijkheden voor uw zaak. Heeft u ons advies nodig of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact