Viswinkel inrichting op maat

Viswinkel inrichting op maat

Voor uw viswinkel inrichting wilt u wel een expert inschakelen. Iemand die begrijpt dat u als versspecialist met kwetsbare producten als vis werkt. Maar die ook snapt dat u veel met zout werkt en daardoor een ander soort rvs nodig heeft dan bijvoorbeeld een slager. Die ook weet dat de toonbank in uw viswinkel dieper is dan een andere verswinkel. Zoekt u iemand met verstand van viswinkel inrichting, dan bent u hiervoor bij Renselaar aan het juiste adres.

Al uw viswinkel inrichting door vakmannen gemaakt

De inrichting van uw viswinkel moet passen bij uw wensen en die van uw klanten. De routing moet logisch zijn en u moet hier prettig kunnen werken. Wij houden daarom altijd rekening met arbo- en HACCP-regelgeving, zodat u weet dat op dit vlak alles in orde is. Zo werken we zoveel mogelijk met rvs, bouwen we zo naadloos mogelijk en houden we de vloer het liefste vrij. Uw viswinkel inrichting en koeltoonbank worden bij ons gemaakt door vakmensen uit binnen- en buitenland. We doen alles zelf: van hout en rvs bewerken tot onderhoud aan apparatuur. Bij ons kunt u het complete pakket vinden.

Bouw direct online uw eigen viswinkel

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe viswinkel inrichting? Een ronde toonbank met strakke belijning of een koeltoonbank met draaicarrousel? Bij ons is er veel mogelijk, voor ieder budget. Op deze site kunt u online uw viswinkel compleet inrichten volgens de laatste trends. Zo ziet u direct hoe uw zaak eruit kan zien. Vul eenvoudig de maten van uw winkel in en ga aan de slag. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Uiteraard zijn we er voor u als u vragen heeft. Neem contact op en een van onze vakmensen helpt u graag verder!

 

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact