Voor de complete slagerij inrichting

Voor de complete slagerij inrichting

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe slagerij inrichting, dan wilt u wel een goede investering doen. Het gaat immers om veel geld. Bovendien gaat het om winkelinrichting waar u de komende vijftien tot twintig jaar mee moet werken. Kies dan voor een betrouwbare partner met ruim 25 jaar ervaring in de slagerij inrichting. Wij van Renselaar zijn u graag tot dienst en leveren de slagerij direct gebruiksklaar op. Bovendien voldoet alles aan belangrijke arbo- en HACCP-eisen.

Vele mogelijkheden, alles op maat gemaakt

Voor ons is het belangrijk dat u prettig kunt werken in uw zaak en dat klanten zich prettig voelen bij de slagerij inrichting. Daarom zijn uw wensen leidend. Wilt u bijvoorbeeld een rechte of ronde toonbank, een dry aged kast of hout op de fronten? Het kan allemaal. Wij denken hierover graag met u mee, voor een zo efficiënt mogelijke inrichting. Als het even kan, bouwen we zo naadloos mogelijk en met veel rvs. Omdat we eigen vakmensen in dienst hebben, doen we het hout en rvs bewerken zelf. We kunnen snel schakelen en bouwen uw slagerij inrichting zo snel mogelijk.

Koeltoonbank met overal dezelfde temperatuur

In de slagerij werkt u met kwetsbare producten die goed gekoeld moeten zijn. Waarschijnlijk werkt u nu met een toonbank die gebruikmaakt van geforceerde koeling om de kou te verspreiden. Dit droogt uw vlees ook uit. Voor uw slagerij inrichting hebben wij een unieke koeltoonbank ontwikkeld met een koelplaat. Die garandeert overal exact dezelfde temperatuur. U heeft dus veel minder last van uitdroging, waardoor u aan het einde van de dag minder indroogverlies heeft en het product er veel beter uit blijft zien.

Direct online uw eigen slagerij inrichting samenstellen

Wilt u graag weten wat er in uw winkel mogelijk is als het gaat om nieuwe slagerij inrichting? Vul dan eenvoudig en snel de maten van uw slagerij in. Zo kunt u dan online op deze website uw winkel compleet inrichten. Of u kunt zien hoe een andere koeltoonbank bijvoorbeeld met draaicarrousel in uw winkel past. Wij voorzien u graag van passend advies, bijvoorbeeld over de kosten of de eisen rondom veilig werken en hygiëne. U kunt hiervoor gerust contact opnemen. Onze vakmensen helpen u graag!

Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact