Winkelinrichting voor slagerij of viswinkel op maat

Winkelinrichting voor slagerij of viswinkel op maat

Geen enkele verswinkel is hetzelfde. En wat voor de ene slager fijn werkt, is voor een ander juist heel anders. Daarom levert Renselaar winkelinrichting voor uw slagerij of viswinkel op maat. U bepaalt zelf de vormgeving en specificaties van uw winkelinrichting, koeltoonbank en bijvoorbeeld dry aged kast. Onze specialisten denken met u mee en zorgen ervoor dat de winkelinrichting voldoet aan arbo- en HACCP-eisen. Alles is altijd volledig maatwerk!


Onze vakmensen maken alles zelf

Bij ons werken enkel vakmensen, waardoor wij de gehele winkelinrichting voor uw slagerij of viswinkel zelf kunnen maken. Van de houtbewerking en het frezen tot het rvs bewerken en ponsen: alles gebeurt op onze locatie in Nunspeet. Doordat we alles zelf maken, kunnen we snel schakelen en leveren. Wilt u een extra lade? Geen probleem, dat regelen we voor u. Bovendien kunnen we daardoor beter onderhoud uitvoeren: we hebben het immers zelf gemaakt.

Oog voor arbo-wetgeving

Bij de winkelinrichting van uw slagerij en viswinkel kijken we ook goed naar regelgeving van de Arbeidsinspectie. U en uw werknemers moeten veilig kunnen werken. We letten daarom onder meer op de volgende punten als we uw slagerij of viswinkel inrichten:

 • De juiste werkhoogte voor werktafels (eventueel verstelbaar)
 • Stroeve vloeren, die voorkomen dat iemand uitglijdt op een natte vloer
 • Stoffen die geluid opnemen, zoals rubberen vloeren of geluidsabsorberende plafonds
 • Alle kabels worden waar mogelijk in muren en plafonds weggewerkt
 • Voldoende licht bij werkplekken en ook voldoende natuurlijke lichtinval

Oog voor HACCP-regelgeving

In een slagerij of viswinkel wordt met verse producten gewerkt. Dit betekent dat u hygiënisch moet werken. Dankzij onze kennis van de dagelijkse praktijk weten we precies met welke winkelinrichting u kunt werken. U kunt hierbij denken aan de volgende punten:

 • Zo min mogelijk kitranden en waar mogelijk naadloos aflassen
 • Veel rvs, dit is hygiënisch, blijft schoon en kan niet rotten
 • Alle ruimtes benutten dankzij maatwerk, daardoor is er geen plek voor bacteriën en heeft u meer ruimte om producten te kunnen presenteren
 • Vloeren lopen door, zo min mogelijk drempels
 • Vloeren vrij, eventueel dingen ophangen zodat je eronder gemakkelijk kunt schoonmaken
 • Automatische temperatuurregistratie

Bekijk online welke winkelinrichting in uw slagerij of viswinkel past

Denkt u na over een nieuwe winkelinrichting voor uw slagerij of viswinkel? Dan kunt u op onze website online verschillende dingen uitproberen. Ontdek wat de juiste plek voor uw koeltoonbank is, en kijk of een draaicarrousel in de routing past. Vul eenvoudig en snel de afmetingen van uw slagerij of viswinkel in en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze vakmensen. We staan u graag telefonisch te woord of beantwoorden uw vragen per e-mail. Ook kunnen we bij u langskomen om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek vrijblijvend door te nemen.


Wilt u ook uw ruimte professioneel inrichten?

Meld je online aan en start direct met bouwen

Contact